Publicaties

Ga aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid

Op woensdag 21 november a.s. organiseert MKB Nederland in Ahoy Rotterdam de bijeenkomst Duurzame Inzetbaarheid. Het is vandaag de dag van groot belang dat ondernemers investeren in gezonde flexibele en betrokken medewerkers. Niet alleen voor de continuïteit van de onderneming, maar ook voor het waarmaken van ambities voor de toekomst. Want ondernemingen kunnen alleen groeien als mensen groeien.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u verschillende inspirerende verhalen rondom DI verwachten en aan de hand hiervan met elkaar het gesprek aangaan. Ook presenteren we de DI-handreiking die dient als inspiratie voor een bredere groep van adviseurs en ondernemers die aan de slag willen met duurzame inzetbaarheid. De handreiking komt voort uit het project ‘Duurzame Inzetbaarheid‘ dat is gestart in 2015. Met dit project geven het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en MKB-Nederland een impuls aan duurzame inzetbaarheid in het midden- en kleinbedrijf.

Programma
De bijeenkomst start om 12:30 uur en is om 14:30 uur afgelopen. Tijdens de inloop vanaf 12:00 uur staat een lunch voor u klaar. De doelgroep van deze bijeenkomst bestaat uit beleidsmedewerkers en -MKB adviseurs van brancheorganisaties, HR-professionals en ondernemers. Aansluitend start om 15:00 uur het slotprogramma ‘Creeër je dreamteam’, waar onder andere de Belgische topcoach Koen Gonnissen spreekt op het gebied van modern leiderschap en betrokkenheid van het team. Ook voor deze slotsessie bent u van harte uitgenodigd

Aansluitend start om 15:00 uur het slotprogramma ‘Creëer je dreamteam’, waar onder andere Kim Putters van het Sociaal Cultureel Planbureau, de Belgische topcoach Koen Gonnissen en een aantal specialisten op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid een bijdrage aan zullen leveren. Ook voor deze slotsessie u van harte uitgenodigd. 

Capgemini ondersteunt MKB-NL bij de uitvoering van dit project. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de bijeenkomst DI? U kunt zich aanmelden via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen kunt u terecht bij Mabel Rijpkema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-25754308.